HTML

Friss topikok

Linkblog

Az élet minden területén lehetsz segédmunkás, vagy professzor!

2008.06.06. 16:47 Milliomos Bölcsőde

Milliomos Bölcsőde

Címkék: marketing rizsa állás mlm vállalkozás nélkül milliomos munkanélküli alkalmazott távmunka bölcsőde affiliate mikróvállalkozás

Milliomos bölcsőde; út a vállalkozás

biztonsága felé:

Minden út vezet valahová!


 

Ennek a blognak a megnyitásával arra vállalkozom, hogy több éves vállalkozói tapasztalatommal utat mutassak azoknak, aki foglalkoznak a vállalkozás gondolatával, vagy már kisvállalkozók, de számos nehézségekkel küzdenek.

Ezt azért tartom fontosnak, mert ma még Magyarországon a megélhetési válallkozások (mikróvállalkozás) nem tudják elfoglalni az őket megillető helyet a vállalkozás körében.

Sokszor még maguk a "nagymenő" vállalkozók is lenézik. Mi több, a marketing guruk is azt hangoztatják, hogy "ne a vállalkozásodban, hanem a vállalkozásodon dolgozzál"!

Ez részben igaz is. Egy megfelelő szintet elért vállalkozás fejlődésének ez elengedhetetlen része.

De mi van azokkal, akik az ország elszórt településein élve, ennek a lehetőségnek még a közelében sincsenek? Mi van azokkal,akiknek,csak egy szakmájuk van, vagy éppen az sem? És azokkal mi van, akik 8 általánost végeztek, vagy van egy érettségijük, amivel nem tudnak mit kezdeni?

Ugye nem nehéz megbecsülni, hogy ez a réteg van túlnyomó többségben. Nekik is van családjuk, ők is szeretnének felelősséggel élni az életüket, de vajon meg van ehhez az esélyük?

A válaszom egyértelmű IGEN!

 

Ennek a blognak a legfőbb célja ennek bemutatása. Egy iránymutatás arra, hogyan találd meg azt az utat, ami kezdetben poros és göröngyös, de azt is fogod látni, hogy mint minden út, ez is vezet valahová, beletorkolva egy sima aszfaltos útba.

Ezért bátran teremts magadnak munkahelyet és dolgozz benne a legjobb tudásod, és az iránymutatásom szerint.

Ha nem tudod rászánni Magadat, az esem baj, akkor dolgozz úgy alkalmazottként, mintha vállalkozó lennél!

Kinek nem szól ez a blog? 

 

Nem vagyok idealista. A vállalkozásom évei alatt nagyon sok emberrel ismerkedtem meg. Sok emberrel és élethelyzetekkel, amikor sokszor azt tapasztaltam, hogy az illetőnek esze ágában nincs dolgozni, csak a párja hajtotta el munkát keresni. Többségük azzal mehetett haza, hogy na ez is egy link cég, vagy annyira keveset fizetnek, hogy azért nem érdemes dolgozni.

Azt hiszem egyértelmű a válaszom. Vannak emberek, akiken lehetetlenség segíteni. Mások képtelenek motiválni magukat. Míg másokból hiányzik a felelősségtudat önmaguk és a családjukkal szemben. De vannak, akik egyszerűen lusták.

Ezeken én sem tudok segíteni a tanácsaimmal, mert csak falra hányt borsó lenne, az pedig a legkisebb lejtőről is legurul. Az út, amit bemutatok, bizony meglehetősen lejtős,így csak az elszántabbak lesznek képesek feljutni a tetejére.

kulcsszó:milliomos,bölcsőde,vállalkozás,marketing,mikróvállalkozás,munkanélküli,állás,alkalmazott

Milliomos bölcsőde: Előbb DOLGOZZ INGYEN, hogy sikeres kisvállalkozó, vagy mikróvállalkozó lehess!

Tarts velem! Ígérem nem fogsz unatkozni!

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomosbolcsode.blog.hu/api/trackback/id/tr87507056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása